MARTINETE BOTTAL

MARTINETE BOTTAL

- martinete compas
- bot eszköz használat
- koreográfia
- kiscsoportos órák

A martinetes egy flamenco palo, amely a tonás vagy cantes a palo seco csoportjába tartozik, gitár kíséret nélkül éneklik. A táncot azonban ütős hangszerekkel kísérik a siguiriya compas-ával. Az ehhez kiválasztott ütős hangszerek gyakran kalapács és üllő, hogy megmutassák a kovácsoknak tulajdonított palo eredetét.
Nagyon gyakori, hogy bottal is táncoljál. Ez egy plusz eszköz, amivel a ritmust virtuózabb, látványosabb módon interpretáljuk.
Az órára tudok adni kölcsön botot, de a haladás érdekében, fontosnak tartom a gyakorlást. Annak, aki be szeretne szerezni egyet saját részre, az első találkozásnál meg tudom mutatni, hogy milyet érdemes venni, mire érdemes odafigyelni.

Videó:
https://youtu.be/8RNwIlhEnvI

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

TANDÍJ ÉS JELENTKEZÉS:
Befizetés 4 alkalmanként
17.500 Ft

A tanfolyam korlátozott létszámmal indul, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalod helyed a csoportban, jelentkezésedet írd meg nekem e-mailben, én szeretettel várom!

Regisztráció akkor válik véglegessé, ha a kurzus összege megérkezik a számlára.
Kérlek, a döntésednél vedd figyelembe, hogy az átutalt összeg visszatérítésére nem áll módomban hiányzás, vagy a tanfolyam részvételétől való elállásnál. Megértésedet köszönöm!

A banki átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett és bankszámlaszám: Artemundo Kft: Erste Bank, 11600006-00000000-41677803. Közleménybe nem kell írnod semmit, a befizetésről számlát a helyszínen veheted át.

Jelentkezésedet e-mailben várom, és ha maradt olyan kérdésed a kurzussal kapcsolatban, amelyre az itt leírtak alapján nem kaptál választ flamencokurzus@gmail.com e-mail címen vagy +3630/8242390 telefonszámon megkereshetsz.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

IDŐPONTOK:
Péntekenként 17.00-18.15, egy óra 75 perces
Következő alkalmak még ebben az évben.
November 13., 27., december 11., 18.
A tanfolyam folyamatos, 2021 június végéig tart.

KURZUS HELYSZÍNE:
La Kati Flamenco Művészeti Táncstúdió

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

A COVID vírussal kapcsolatos néhány alapvető szabály a tanfolyam látogatásának a feltétele! Vigyázzunk egymásra!
Kérlek, olvasd el, köszönöm! A covid vírussal kapcsolatos házirend!

Tarts velem előadásaimon, kurzusaimon, tanfolyamaimon, kirándulásokon, táboraimon, legyél minél többet jó társaságban olyan emberekkel, akiknek hasonló a flamenco iránti lelkesedése! Szerezz új barátokat, flamencóban gazdag élményeket!

Szeretettel várlak!
Inhof Katalin, „La Kati” flamenco táncművész és oktató
0630/8242390
http://lakatiflamenco.com/

 

 

2015. március 7., Székesfehérvár

Bővebb információ kérhető e-mailben vagy telefonon!

 

Archívum: